Design Warenhuis | Voor het leuste design in huis en tuin.

Gallagher Schroefisolator wit 6/14mm (10)

Gallagher Schroefiso ...

€ 8,45

Gallagher Schroefisolator groen 8,5/13mm (250)

Gallagher Schroefiso ...

€ 114,50

Gallagher Insultimber (FSC?) Dropper 126x3,8x2,6cm (1) afrasteringspaal

Gallagher Insultimbe ...

€ 8,95

Gallagher Hertenpaal Kunststof 19mm 2,00m (10) afrasteringspaal

Gallagher Hertenpaal ...

€ 79,90

FastRider zadelhoes (Kleur: groen)

FastRider zadelhoes ...

€ 5,99

CANDY BLACK KOMMETJE D12XH6CM

CANDY BLACK KOMMETJE ...

€ 5,45

Gallagher Haspel 500m

Gallagher Haspel 500 ...

€ 79,90

Gallagher Live Tip Afstandisolator 26cm (20)

Gallagher Live Tip A ...

€ 77,95

Gallagher Insultimber (FSC?) Dropper 156x3,8x2,6cm (1) afrasteringspaal

Gallagher Insultimbe ...

€ 10,95

SR zadel 5131 H Respiro Moderate

SR zadel 5131 H Resp ...

€ 65,90

Adidas J200 Evolution Judopak (Afmetingen: 120 - 130 cm, Kleur: blauw/wit)

Adidas J200 Evolutio ...

€ 34,90

Gallagher Insultimber (FSC?) Hoekpaal 250x10x10cm (10x1) afrasteringspaal

Gallagher Insultimbe ...

€ 697,90

Gallagher Gallagher Line Post Grondboor

Gallagher Gallagher ...

€ 174,50

Gallagher Zonnepaneel 10W incl. 2A regulator zonnepaneel

Gallagher Zonnepanee ...

€ 159,00

Gallagher Bevestigingsdraadje Kort voor Insultimber/Ecopost (1000)

Gallagher Bevestigin ...

€ 259,00

Gallagher Poortgreepanker schroef (5)

Gallagher Poortgreep ...

€ 9,95

Welkom bij design-warenhuis.nl

Ben je een liefhebber van design? Wil je het huis verfraaien met mooie woonaccessoires. Je bent ongetwijfeld niet de enige liefhebber van mooie woonaccessoires en decoraties. Maar je hebt geen tijd om te op zoek te gaan naar woonaccessoires in allerlei winkels. Gelukkig hoeft dat niet. Bezoek thuis met je laptop de vergelijkingswebsite design-warenhuis.nl. Daar vind je heel veel designartikelen voor in huis en om de tuin. Op de website vind je ruim 3000 verschillende artikelen. Je kunt dus uitgebreid winkelen met je laptop.

Zoeken naar een bepaald artikel via het zoekvenster

Op zoek naar een bepaald artikel? Direct willen weten of een bepaald artikel op deze vergelijkswebsite is te vinden? Vermeld het door jou gezochte artikel in het zoekvenster en klik op Zoeken. Je ziet dan direct het resultaat. Vul bijvoorbeeld klokradio in. Je ziet dan direct welke design klokradio’s op deze website zijn te vinden. Misschien schrik je van de prijs van de klokradio’s. Gelukkig kun je op de website ook op zoek naar goedkopere design artikelen. Vul in het zoekvenster bijvoorbeeld klok in. Je ziet dan dat je voor een relatief bescheiden prijs al een designklokje kunt kopen.

Zoeken naar een bepaald artikel via het keuzemenu

Je kunt ook naar een artikel zoeken door het keuzemenu onder Maak uw keuze te gebruiken. Op zoek naar exclusieve woonaccessoires? Klik dan op wonen. Vervolgens kun je kiezen uit Keuken, Klimaatbeheersing, Meubels, Parapluhouder en Verlichting. Het keuzemenu maakt het dus mogelijk om het door jou gewenste artikel te vinden.

Het maken van een selectie

Stel je bent op zoek naar een cadeau. Je besluit om voor je moeder een designartikel te kopen voor in de keuken. Je budget is 25 euro. Daarom klik je eerst op Keuken. Vervolgens klik je onder Alle Prijzen op van 0 tot 25 euro.

Je kunt ook selecteren op merk. Je weet dat je moeder artikelen voor in de keuken heeft van het merk Ommo. Daarom selecteer je dit merk onder Alle Merken. Je kunt de artikelen onder Sorteer op… desgewenst ook nog selecteren op prijs, zodat bijvoorbeeld het goedkoopste artikel het eerste wordt getoond. Door de geboden mogelijkheid van selectie op merk en op prijs vind je ongetwijfeld het beste artikel voor de beste prijs.

Je kunt artikelen goed met elkaar vergelijken

Je wilt artikelen goed kunnen vergelijken, want je bent op zoek naar het beste artikel voor een redelijke prijs. Op deze vergelijkingssite kun je artikelen goed met elkaar vergelijken. Ieder artikel is voorzien van een duidelijke afbeelding en een uitgebreide beschrijving. Je kunt de hele beschrijving lezen door op Meer Informatie te klikken. Ook de prijzen zijn duidelijk vermeld. Je kunt dus op zoek naar het beste artikel voor de beste prijs. Gelukkig hoef je dus niet meer allerlei websites van diverse webwinkels te bezoeken.

Je kunt eenvoudig een artikel  bestellen

Je hebt het door jou gewenste designartikel gevonden. Dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben deze vergelijkingssite al gebruikt om op deze website een designartikel voor in huis of in de tuin te vinden.

Natuurlijk wil je het gewenste artikel eenvoudig bestellen. Dat kan, want je bent slechts een klik verwijderd van de webwinkel. Klik op deze vergelijkingssite, die zelf geen webwinkel is, op Direct Bestellen. Je komt dan terecht op de website van de webwinkel die het gewenste artikelen. Op die website kun je het artikel bestellen en betalen. Het artikel word je dan zo spoedig mogelijk toegestuurd. Heb je het artikel ontvangen? Dan hebben we weer een tevreden gebruiker van deze handige vergelijkingswebsite.

Webshop voor Landelijke Woonaccessoires en Decoraties!